Nyerteseink írták

Nyereményháték nyertesei írták

Szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy az Önök jóvoltából 2 éjszakát eltölthettünk a feleségemmel Sárváron az Atmoszféra apartmanok egyikében. A város és a gyógyfürdője is nagyon szép. Élményekkel telten érkeztünk haza.
Köszönet a nyereményért.
Sári József és felesége

Szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy az Önök jóvoltából 2 éjszakát tölthettünk férjemmel a bikali Puchner Kastélyszállóban. A sorsolás előtti napon ünnepeltem születésnapomat, így dupla öröm volt a nyeremény.
A Kastélyszálló gyönyörű, a szobánk az Udvarházban minden igényt kielégítő, a park nagyon szép. A Fürdőházban még úgy is jól éreztük magunkat, hogy minden szolgáltatást ki sem tudtunk próbálni. Az ételek nagyon finomak voltak, a svédasztalos reggeli és vacsora arra csábított, hogy minél többféle ételt megkóstoljunk. Nagyon jól éreztük magunkat, csak legekkel tudunk beszélni a személyzetről is, akik mosolygósak, kedvesek mindenkivel. Ha lehetőségünk nyílik rá, mi biztosan visszatérünk Bikalra.
Köszönettel: Sándor Róbertné, Győr

Kedves Eszállás Portál dolgozói!
 Én is a szerencsés nyertesek között voltam. Én egy 3 nap 2 éjszakát nyertem Vonyarcvashegyre a Janika Panzióba. Igaz elfoglaltságunk miatt csak 1 éjszakát tudtunk igénybe venni, de a Panzió tulajdonosai és dolgozói  megpróbálták a 2 napot egy napba besűrűsíteni.
Nagyon jól éreztük magunkat fantasztikus volt, kedves emberekkel és fantasztikus kiszolgálással. Mindennel nagyon meg voltunk elégedve, a környezet is nagyon szép volt az ételek is nagyon finomak voltak. Remélem lesz részem még hasonló nyereményben. Még egyszer köszönjük szépen és mindenkinek jó szívvel ajánlom, hogy keresse fel ezt a vonyarcvashegyi Janika Panziót.
Üdvözlettel és köszönettel az ESzállás Portálnak és a Janika Panziónak ezt a remek lehetőséget.
Faragó Zoltán és felesége Debrecenből

A soproni utazásra május első hétvégéjén került sor.
A Vadászkürt Panzió egy csendes kis park mellett helyezkedik el, mégis közel van a városközponthoz.
A szoba nagyon szép, tágas és tiszta volt. A panzióhoz tartozik egy étterem is. Első nap csak ki akartuk próbálni, de miután ettünk ott egyszer, nem is mentünk máshova. :-) Nagyon jól főznek, és az árak teljesen elfogadhatóak.
Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a soproni kis panziót.
Köszönöm a lehetőséget az eSzállás Portálnak és a Vadászkürt Panziónak!
Üdvözlettel: Szabó Sándor

Én is a szerencsés nyertesek között voltam. Én egy 3 nap 2 éjszakát nyertem Zalakarosra az Art Hotelba. Nagyon jól éreztük magunkat fantasztikus volt, kedves emberekkel és fantasztikus kiszolgálással. Mindennel nagyon meg voltunk elégedve, a környezet nagyon szép volt az ételek is nagyon finomak voltak. A szálloda medencéi nagy élményt nyújtottak a gyermekeimnek is. Igazi pihenés volt a családnak. Remélem lesz részem még hasonló nyereményben. Örök élmény marad ez a hétvége, még egyszer köszönjük szépen.

Tisztelettel: Pusztafi György Istvánné

Mezőkövesden a Hajnal Hotelben töltöttünk 2 éjszakát, mivel azon szerencsések közé tartozom, aki már nyert utazási nyereményt az eSzállás Portálon. Tehát két éjszakát töltöttünk ebben a szép és hangulatos, minden igényt kielégítő szállodában. Valóban olyan amilyennek a honlap mutatja. Kifogástalan az ellátás, a vacsoránál élő zene szórakoztatja a vendégeket. Kifogástalan, udvarias a kiszolgálás.  Bőséges svédasztalos reggeli várja az ébredező vendégeket, a vacsora után feltétlen kell egy keveset sétálni a környéken, mert különben nyugtalan lesz az éjszaka álma. A személyzet hozzáállása és munkája szintén kifogástalan, a masszázs pedig egyszerűen fantasztikus volt. A fürdő nagyon közel van a hotelhez és nagyon jó.
Ajánlom mindenkinek. Mi biztos, hogy újra visszatérünk ide.

Üdv: Izsák Tamásné

Elhatároztam, hogy nyerek egy wellness hétvégét, és ezt a célomat papírra vetettem. Kb. másfél hét után jött egy e-mail, hogy pótnyertes kerestetik, és az első telefonáló jutalma egy 3 napos hévízi wellness a Spa & Wellness Hotel Fit**** -ben 2 fő részére.
Meg akartam úszni a karácsonyi rohanást a fővárosban, ezért dec. 21-23-ra foglaltattam szállást.
Kedvesek és illedelmesek az ott dolgozók. Az épület felújítása remekül sikerült. A szoba nagyon barátságos a berendezést és a színvilágot is beleértve. A társalgót nagyon megkedveltem, egy orchidea tenger. Az igazi kikapcsolódást a wellness adta; a Páromat leggyakrabban a gőzfürdőben, engem az infraszaunában és az úszómedencében lehetett megtalálni. Az ételek rendkívül ízletesek és változatosak.
Úgy érzem sikerült kipihennünk magunkat, és szeretnék visszatérni.
Köszönöm a nyerési lehetőséget!

Szép napot: Burai Erika

2 éjszakát nyertünk az AXTER Vendégházban Kapuváron. A vendégház szép környezetben kialakított, tiszta, megfelelő, szép udvarral rendelkezik. Pihenésre kiválóan alkalmas. Jól éreztük magunkat. A rossz idő ellenére megismertük a környék nevezetességeit, a nemzeti parkot, a Fertő tavat, az Eszterházy kastélyt és Sopron látványosságait. Mindezeket könnyedén bejárhattuk, mivel az apartman ház a közelükben van. Baráti körünknek is nyugodt szívvel ajánljuk, ha kikapcsolódásra, pihenésre vágynak.
Köszönettel: Vaszari Istvá

Fortuna segítségével sikerült egy két éjszakás szállást nyernünk a hévízi Kaktusz Villába. Az előzetes megbeszéléseknek megfelelően minden gördülékenyen ment. A háziak kedvesen fogadtak, az apartman jól felszerelt volt, nagyon jól éreztük magunkat.
Köszönettel: Hajek Gábor

Comments